Kontakt:

Email: chris@chrissundqvist.se

Mobil: 070-44 18 795

   

 

Föreläsning

Chris Sundqvist

Chris är en kvinnlig föreläsare med lång erfarenhet av konceptet "Proaktivt Ledarskap" och nyttan av att matcha en person olik dig själv. Chris lägger stor vikt i att utbilda och skapa självinsikt och tydlighet i företag och organisationer som inspirerande föreläsare. Genom ett urval av föreläsningar inom kommunikation och försäljning öppnar hon nya dörrar och tankesätt för hela er verksamhet.

Med erfarenhet som ekonom och en bakgrund som storkundsäljare och säljchef på bl. a. IBM och WM-data har Chris en bra grund att stå på. De senaste 10 åren har hon arbetat med rekrytering, ledarskapsutveckling samt arbets- och säljgruppsutveckling.

 

Som inspirerande föreläsare

Andra kanske inte tänker som du! Chris styrka som inspirerande föreläsare är att på ett humoristiskt och lättsamt sätt förmedla insikter och tankenötter om hur du själv kommunicerar. Men fokus ligger även på hur ditt sätt att kommunicera påverkar andra.

Oavsett om du ska arbeta med andra eller leda dem kommer du att ha nytta av insikterna. Den fulla potentialen nås först när du kan acceptera och matcha en annan person som är olik dig själv.

Som ledare får du insikt om människors olika drivkrafter och den potential som frigörs då dina medarbetare blir matchade på rätt sätt. Motivation, engagemang, lust, handlingskraft är bara några av resultaten.

Ring Chris för att komma i kontakt med en inspirerande föreläsare som kanske inte tänker som du!

 

Chris är även författare till boken "Hur svårt kan det vara att förstå varandra?"

 

 

 

Sagt om Chris

 

""Vill bara tacka för din föreläsning igår (Ånge) :)

Kanon på alla sätt!

Kommer att tipsa mina kunder att du finns för ALLA skulle behöva

höra på en Chris.

 Vill bara säga TACK!"

 

Mvh Lie Fredriksson

LF Sales Support

  

”Chris föreläsning, som sedan ledde till ett fortsatt arbete med all personal på Birka Cruises, har varit en ovärderlig hjälp att skapa en arbetsplats med avsevärt bättre stämning som karaktäriseras av respekt och förståelse för varandras olikheter."

Wiveka Burgaz, VD på Birka Cruises

• Copyright © 2011 • All rights reserved • Chris Sundqvist •