Kontakt:

Email: chris@chrissundqvist.se

Mobil: 070-44 18 795

 

   

Skapa engagemang & arbetsglädje - Föreläsning i ledarskap & inspiration

En nytändning i arbetsgruppen eller projektet, ökad förståelse eller tolerans för att nyttja allas styrkor i en organisations. Oavsett om du letar föreläsare till en kick-off, gruppträff, ledningsgruppskonferens eller ett stort kundevenemang har du kommit rätt.

Chris Sundqvist kan erbjuder en föreläsning i ledarskap & inspiration som är både lättsamt underhållande och samtidigt lämnar användbara insikter. Skapa engagemang och arbetsglädje i er organisation genom en ny syn på kommunikation och samarbete!

Föreläsningarna kan anpassas för såväl offentlig organisationer som företag. Välj ett upplägg som passar er verksamhet och ert mål!

Alla föreläsningar kan dessutom hållas på engelska.

Välj mellan tre inriktningar:

TÄNKER INTE ALLA SOM JAG?!

För dig som samarbetar med eller leder någon som är olik dig själv. En föreläsning som ger ökade insikter om de egna drivkrafterna och kommunikationsmönstren. Något som också ger större förståelse och ökad medvetenhet om vikten av att "matcha" en annan person, t ex genom tempo, bekräftelse, tid för reflektion, saklighet och noggrannhet. Finn arbetsglädje och inspiration med hjälp av en givande föreläsning!

LÖNSAMT LEDARSKAP

För ledare som inte bara vill förstå sitt eget sätt att kommunicera utan även förstå hur medarbetarna påverkas av ledarens drivkrafter och sätt att kommunicera. Du får konkreta tips om hur du som ledare kan matcha dina medarbetares drivkrafter.

Detta för att bättre nyttja potentialen och därigenom uppnå högre lönsamhet. Motivation, engagemang, lust, handlingskraft, arbetsglädje är bara några av de positiva resultat du som ledare kan uppnå genom att matcha dina medarbetare. Ta chansen och boka en lukrativ föreläsning i självinsikt och ledarskap.

SÄLJINSIKT - MATCHA DIN KUND

För dig som har en säljande roll, eller är försäljningsansvarig. Föreläsningen är inriktad på att identifiera kundernas drivkrafter. Genom att matcha dessa skapar du större förtroende, en mer effektiv säljprocess och nöjdare kunder. Vi titta på hur matchningen kan se ut i de olika stadierna av säljcykeln, från första mötet, offert till avslut och merförsäljning Denna föreläsning är ett komplement till annan säljmetodik och fungerar som smörjmedel i säljcykeln. Skapa engagemang, förtroende och sälj mer!

Ta kontakt med Chris om ni har några frågor om föreläsningarna eller söker efter ytterligare material

 Sagt om Chris

 

Vi fick inblick hur man bäst matchar/möter en arbetskollega. Inte så konstigt att vi missförstår varandra eller talar förbi varandra med tanke på hur olika vi trots allt är."


Ingrid Krona, Primärvårdschef i Gensta


 

 

 


”Chris är en riktig energikick på scen och jag fick, förutom många glada skratt och igenkännanden, även nya insikter om mig själv och hur jag påverkar andra i min omgivning.”

Louise Ehrenborg , Teamledare i Stockholm

 

"Jag vill tacka för en jättetrevlig föreläsning du hade för oss på Smittskyddsinstitutet, alla blev ortroligt engagerade och det har varit ett stående samtalsämne i kafferummet, ingen är färgblind längre. "

 

Lena Vetterli

Koordinator

Smittskyddsinstitutet

• Copyright © 2011 • All rights reserved • Chris Sundqvist •