Föreläsningar Chris Sundqvist

FÖRELÄSNINGAR

Söker du föreläsning till en kick-off, gruppträff, ledningsgrupp, konferens, kundevenemang, nätverksträff, ledarskapsutveckling, mentorprogram eller frukostmöte? Bra, då har du kommit rätt!

Chris Sundqvist Järn har lång erfarenhet av att hålla lättsamma men ändå insiktsfulla föreläsningar i en mängd olika forum, allt från mindre grupper till stora evenemang, för företag eller organisationer. Välj en inriktning som passar er verksamhet och ert mål!

Alla föreläsningar kan dessutom hållas på engelska.

Välj mellan fyra olika föreläsningar

TÄNKER INTE ALLA SOM JAG?!

– att förstå varandra bättre

För dig som samarbetar med eller leder någon som är olik dig själv.

En föreläsning som ger ökade insikter om de egna drivkrafterna och kommunikationsmönstren. Något som också ger större förståelse och ökad medvetenhet om vikten av att ”matcha” en annan person, t ex genom tempo, bekräftelse, tid för reflektion, saklighet och noggrannhet.

Öka samarbetet genom att acceptera olikheter och få alla i organisationen att bidra och prestera. Boka en givande föreläsning som garanterat lämnar insikter!

BOKA HÄR!

LÖNSAMT LEDARSKAP

– att nyttja potentialen hos medarbetarna

För ledare som inte bara vill förstå sitt eget sätt att kommunicera utan även förstå hur medarbetarna påverkas av ledarens drivkrafter och sätt att kommunicera. Du får konkreta tips om hur du som ledare kan matcha dina medarbetares drivkrafter för att öka motivation och produktivitet. Engagemang, lust, handlingskraft, arbetsglädje är bara några av de positiva resultat du som ledare kan uppnå genom att matcha dina medarbetare. Ta chansen och boka en lukrativ föreläsning i självinsikt och ledarskap.

Föreläsningen passar utmärkt även för alla som är ledare utan att ha en chefstitel. 

BOKA HÄR!

SÄLJINSIKT

– att matcha din kund och skapa trovärdighet

För dig som har en säljande roll, eller är försäljningsansvarig.

Föreläsningen är inriktad på att utifrån säljarens egna kommunikationssätt identifiera kundernas drivkrafter. Genom att matcha drivkrafterna skapar du större förtroende, får en mer effektiv säljprocess och nöjdare kunder. Vi titta på hur matchningen kan se ut i de olika stadierna av en säljcykel, från första mötet, offert till avslut och uppföljning. Den här föreläsningen är ett komplement till annan säljmetodik och fungerar utmärkt som smörjmedel i säljcykeln. Anpassa din kundkommunikation för att underlätta ett beslut, skapa en långsiktig kundrelation, öka förtroendet och sälj mer!

BOKA HÄR!

SERVICE

– ska det vara så svårt?

För er som arbetar i en servicefunktion eller i en organisation som behöver bli mer serviceinriktad. Vi utgår från medarbetarnas egna drivkrafter och sätt att kommunicera när vi tittar på olika sätt att bemöta och matcha – service är ju i högsta grad personlig. Utifrån de egna styrkorna och drivkrafterna hitta, möta och överträffa kundens förväntningar. I vissa fall är kunden tydlig medans i andra fall begär kunden ingenting, vad är då rätt nivå? Hur vi kan skapa ”halleluja moments” för både medarbetare och kunder men även hur vi kan integrera merförsäljning som en naturlig del i servicebemötandet.

BOKA HÄR!

Föreläsningarna hålls både på svenska och engelska. Chris bor i Stockholm men reser både inom och utom Sverige på kunds begäran.