SAGT OM CHRIS

Chris är en flitigt anlitad föreläsare som skapar inspiration, glädje och lämnar insikter hos åhörarna. Här kommer bara några av alla positiva utlåtanden om Chris och hennes föreläsningar!

”Fantastiskt! Ett av de bästa föredragen på länge. Intressant ämne, bra kontakt med publiken, humoristiskt och samtidigt seriöst. Energigivande och inspirerande men även tankeväckande, precis som utlovat.”

”Har sett och hört alla möjliga varianter av detta färgbudskap men det här var konkret, tydligt och med en ny rolig känsla. Fick nya infallsvinklar och idéer helt klart.”

”Gav mig mycket som ledare för en grupp som inte tänker som jag! Jag hörde att det surrades mycket om vem som var vilken färg när jag lämnade seminariet. Lätt att applicera på omgivningen och förhoppningsvis på sig själv. Bra!”

”Klart över min förväntan. Det kändes väldigt lyxigt och kul att få ta del av en proffsföreläsare som Chris.”

”Bra arbetsredskap att ta med, tänkvärt”

”Jag skrattade både tyst och högt!”

”Kanon, träffsäkert, skrattade på vägen tillbaka till arbetet.”

”Chris var inspirerande, engagerande och kunnig. Det var lätt att ta till sig. Om man går ifrån seminariet med ett leende på läpparna, är det väl okej? *L*”

”Ett mycket inspirerande föredrag som gav mycket energi och förståelse för andra människor. Jag hade en skön magkänsla och ett leende på läpparna när jag gick där ifrån.”

Referenser

”Ska vara ärlig att jag först var lite skeptisk men jag tycker du var fantastisk. Jag har gått runt hela dagen och placerat in mina kollegor i olika färger :).”

Christoffer Järkeborn, Politiskt sakkunnig Justitiedepartementet

”Vi fick en intressant och underhållande föreläsning som gav oss glada skratt och insiktsfulla tankar. Individers olikheter blir en källa till glädje istället för frustration. Det var lätt att ta med sig färgspråket vidare i vardagen vilket gjorde att vårt samarbete och vår teamkänsla i gruppen förstärktes direkt!”

Eva Rydbeck, Program Office, One IT Roadmap SEB

”Din föreläsning var mycket uppskattad, givande och lärorikt. Det var lätt att ta till sig, mycket bra!”

Malchaz Mikadze, Bygglovschef, Stadsbyggnadsförvaltningen, Haninge kommun

”Chris inspirerar och ger insikter som direkt kan användas i det dagliga arbetet. Enkelheten i hennes föreläsande gör att budskapet är enkelt att ta till sig och sätter sig starkt i minnet.”

Niclas Hermansson, Digital Marketing Strategist at Volvo Trucks

”Rubriken på föreläsningen är verkligen passande! Flera kollegor var lite tveksamma innan, men ljudnivån under ”snackisarna” sa någonting annat och oj vilka positiva kommentarer jag fick efteråt. Hela lunchen pratades det inte om något annat än de fyra färgerna. Det var fascinerande att märka att alla direkt kände igen sin färg och även skönt att på ett lättsamt sätt kunna prata om det vi kan uppfatta som negativt hos en person.”

Elin Lörelius, Utbildningsinformatör på Uppsala Universitet

”Chris föreläsning gjorde starkt intryck på mig och mina medarbetare. Vi fick bättre insikt om både oss själva och våra kollegor, vilket underlättade samarbete och stärkte teamkänslan!”

Anna Leo, Head of CRM & Customer Insight, Vodafone